ChampSport Nemzetközi Sportügynökség

ChampSport Nemzetközi Sportügynökség

champsport.hu

A sportügynökség adatbázisában több, mint 100 profi játékos szerepel, a játékosok adatlapján található akció és profilképeket körbevágva helyeztem el az egyes adatlapokon. A honlap reszponzív és kétnyelvű.

Ügyfél vélemény

“Amikor eldöntöttük, hogy cégünknek új honlapot szeretnénk készíttetni, a webdesigner kiválasztásánál számos kritériumot vettünk figyelembe. Egy igényes, modern, letisztult, új designt képzeltünk el, amit Gábor tökéletesen megvalósított. A munkafolyamat alatt mindvégig együttműködő, rugalmas, alkalmazkodó és türelmes volt. Mindaddig dolgozott egy-egy elképzelésen, amíg az tökéletesen megfelelt az igényeinknek. Gábor széleskörű szakértelmének és egyéni ötleteinek köszönhetően egy olyan honlapot kaptunk, amely pontosan visszatükrözi azokat a fontos értékeket, amiket a ChampSport Nemzetközi Sportügynökség képvisel, valamint méltó világhírű játékosainkhoz.”
Kővári Luca – Champsport

Néhány játékos adatlapja

Flamich Gábor

Flamich Gábor

WordPress szakértő, webdesigner

Szakterülete a személyre szabott honlapok és webáruházak készítése, karbantartása és menedzselése. Mindemellett online marketing tanácsadással és kivitelezéssel is foglalkozik.

Flamich Gábor

WordPress szakértő, webdesigner. Szakterülete a személyre szabott honlapok és webáruházak készítése, karbantartása és menedzselése. Mindemellett online marketing tanácsadással és kivitelezéssel is foglalkozik.

All stories by:Flamich Gábor

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót