Webdesign, sitebuild

Nemetschek Magyarország Kft

A Nemetschek Magyarország Kft építészeti, építőipari tervező szoftverek kereskedelmével foglalkozik.

Webdesign, sitebuild

Határátkelő Magazin

A Határátkelő hírportál külföldön munkát vállaló magyarok számára biztosít hasznos információkat. Mindemellett, közösségi térként is szolgál, ahol az egy országban élő magyarok fel tudják venni egymással a kapcsolatot.

Webdesign, sitebuild

Champsport Nemzetközi Sportügynökség

A Champsport kézilabdázók, klubok és labdarúgók teljes körű képviseletével foglalkozik, ügyfeleik a világ elitjéhez tartoznak. Az oldal több, mint 100 játékos adatlapját tartalmazza, kétnyelvű változatban.

Webdesign, sitebuild

CPR Értékbecslő Kft

Piaci értékmeghatározás, ingatlan értékbecslés, tárgyi eszköz értékelése

Webdesign, sitebuild

NVSolar Energetikai Kft

Az NVSolar napelemek és napkollektorok értékesítésével és telepítésével foglalkozó cég.

Body & Soul Jóga Stúdió
Webdesign, sitebuild

Body & Soul Jóga Stúdió

Az ülő munka miatt sokat fájt a derekam, ezért elkezdtem jógázni. Az első óra végén elbeszélgettem a jóga oktató hölggyel, aki még aznap megbízott egy új honlap elkészítésével! Az eredményt a gombra kattintva tudjátok megtekinteni!

Sweetic Csokoládé Manufaktúra
Webdesign, sitebuild

Sweetic Csokoládé Manufaktúra

A kézműves csokoládékat készítő családi vállalkozás 2015 nyarán elnyerte a Great Taste Award dijat Londonban, ahol Michelin csillagos szakácsok 1000 termékből választották ki, vak kóstolásos módszerrel a két remekművet. Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen sikeres vállalkozás munkáját segíthettem egy vadonatúj, reszponzív weboldallal.

Interlevin
Webdesign, sitebuild

Interlevin Európa

Kereskedelmi hűtőket és üvegajtós hűtőket forgalmazó Interlevin weboldala komoly kihívást jelentett számomra, ugyanis több, mint 160 db termék számára kellett létrehoznom egy-egy adatlapot, melyeken a részletes technikai leíráson kívül fényképeket, és termékkatalógusokat is el kellett helyezni

Szakmai Cégtudakozó
Webdesign, sitebuild

Szakmai Cégtudakozó

Robosztus terjedelmű céginformációs portál, mely közel 20.000 cég elérhetőségét tartalmazza tevékenységi körök szerint kategorizálva térképes keresővel.

seinchin karate
Webdesign, sitebuild

Seinchin Karate Sportegyesület

A karate sportegyesület weboldala, ahol 15 éven át edzettem. Az erős fizikum mellett olyan képességekre tettem szert, mint a kitartás, az önfegyelem és a tökéletességre való törekvés. Ezeknek mind óriási hasznát veszem a munkám során.

insurance-factory
Webfejlesztés

Insurance Factory

A projekt során egy elkészült weboldal felhasználói élményének feljavítása volt a feladatom, melynek során látványos stock fotók, CTA (Call To Action) gombok kerültek kialakításra.

Webdesign, sitebuild

Magyarországi Goju-Ryu Karate Szövetség

Karate szövetség weboldala, mely közel 10 klubot foglal magába. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt lehetőséget biztosít a sportolásra, így szervezett keretek között sajátíthatják el az önvédelem alapjait. Az edzéseken felül a szövetség nyári táborok, versenyek, szemináriumok rendszeres szervezésével is foglalkozik.

Jonex 2000 Könyvelő Iroda
Webdesign, sitebuild

Jonex Könyvelő Iroda

A Jonex Könyvelő Iroda több, mint 20 éve sikeresen működik, két irodában, Érden és Siófokon képviselik ügyfeleiket. Személyre szabottan segítenek megtalálni a számodra legideálisabb adózási formát. Fő tevékenységek Könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet