flamich-gabor-webdesigner

Flamich Gábor

webdesigner

Flamich Gábor vagyok, webdesigner. Kis- és középvállalkozások számára készítek professzionális üzleti honlapokat. Elsősorban WordPress-t használok, melyhez egyedi megjelenést és személyre szabott admin felületet tervezek. Jártas vagyok az online marketinges eszközök használatában, hogy honlapod ne csak szép, hanem üzletileg is sikeres legyen.

Mivel foglalkozom?

Reszponzív honlapok tervezésével foglalkozom a grafikai tervezéstől a kész weboldal leprogramozásáig.

Ki számomra az ideális ügyfél?

Olyan KKV-k számára nyújtok webfejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatásokat, akik szeretnének látványban kiemelkedni versenytársaik közül és szeretnék, hogy weboldaluk igényességet sugározzon, ami hűen tükrözi cégük színvonalát.

Miben vagyok más, mint a többi webfejlesztő?

Minőség

Nekem nincsen több száz referenciám, ugyanis nem futószalagon gyártom a sablonos honlapokat. Maximalista vagyok, ezért minden munkámnak kiemelt figyelmet szentelek és arra törekszem, hogy a lehető legjobb oldaláról mutassam be a vállalkozásod!

Hozzáállás

Sokszor keresnek meg azzal kéréssel, hogy vállalok-e weboldal karbantartást? Ugyanis előző webfejlesztőjük nem elérhető, nem veszi fel a telefont, így nem tudnak tovább együtt dolgozni. Mindig elérhető vagyok, ha esetleg mégsem tudnám felvenni a telefont, biztos lehetsz benne, hogy vissza foglak hívni.

Rugalmasság

Ügyfeleimnek általában fejlesztés közben is rengeteg ötletük támad, amelyeket rugalmasan kezelek, így akár a tervezés során is nyitott vagyok az új dolgok megvalósítására.

Szabadidő

15 éve foglalkozom harcművészetekkel, két japán stílusból értem el a fekete öves szintet: karate 2. dan, aikido 1. dan. Mielőtt bárki megkérdezné, nem foglalkozom követeléskezeléssel, sem pedig pénzbehajtással. Alapvetően békés természetű vagyok, a harcművészeteket csupán a mozgás öröméért csinálom.

Jogi kérdésekben dr. Kondrács János ügyvéd van segítségemre.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet