Flamich Gábor

webdesigner

Mivel foglalkozom?

Reszponzív honlapok tervezésével foglalkozom a grafikai tervezéstől a kész weboldal leprogramozásáig.

Ki számomra az ideális ügyfél?

Olyan KKV-k számára nyújtok webfejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatásokat, akik szeretnének látványban kiemelkedni versenytársaik közül és szeretnék, hogy weboldaluk igényességet sugározzon, ami hűen tükrözi cégük színvonalát.

Miben vagyok más, mint a többi webfejlesztő?

Minőség

Maximalista vagyok, ezért minden munkámnak kiemelt figyelmet szentelek és arra törekszem, hogy a lehető legjobb oldaláról mutassam be a vállalkozásod!

Hozzáállás

Sokszor keresnek meg azzal kéréssel, hogy vállalok-e weboldal karbantartást? Ugyanis előző webfejlesztőjük nem elérhető, nem veszi fel a telefont, így nem tudnak tovább együtt dolgozni. Mindig elérhető vagyok, ha esetleg mégsem tudnám felvenni a telefont, biztos lehetsz benne, hogy vissza foglak hívni.

Rugalmasság

Ügyfeleimnek általában fejlesztés közben is rengeteg ötletük támad, amelyeket rugalmasan kezelek, így akár a tervezés során is nyitott vagyok az új dolgok megvalósítására.

Szabadidő

15 éve foglalkozom harcművészetekkel, két japán stílusból értem el a fekete öves szintet: karate 2. dan, aikido 1. dan. Mielőtt bárki megkérdezné, nem foglalkozom követeléskezeléssel, sem pedig pénzbehajtással. Alapvetően békés természetű vagyok, a harcművészeteket csupán a mozgás öröméért csinálom.

Jogi kérdésekben dr. Kondrács János ügyvéd van segítségemre.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót