Webáruház fejlesztés

Ajánlatkérés

WooCommerce webáruház fejlesztés

WooCommerce webáruház

A WordPress WooCommerce bővítményének segítségével honlapunkat bármikor webáruházzá alakíthatjuk. Maga a bővítmény ingyenes, a szükséges funkciók beépítéséhez több ezer kiegészítő közül választhatunk, melyek között van ingyenes, de a használhatóbbakért általában fizetni kell: 20-200 $ közötti összegért megvásárolhatjuk őket. Amennyiben egyetlen előre elkészített plugin sem felel meg az elvárásainknak, akkor egyedi modul fejlesztésében is tudunk segíteni.

A webshop design kialakításához az Automattic által fejlesztett, hivatalos Storefront sablont használom, ami a WooComerce hivatalos sablonja, ezért biztos lehetek abban, hogy a frissítések során nem fognak kellemetlen meglepetések érni.

Ügyfeleimnek minden esetben egyedi, személyre szabott webáruházat tervezek.

Alap funkciók:

  • Bankkártyás fizetés integráció – Barion, Simple Pay, Braintree
  • Számlázó program integráció – Számlázz.hu, Billingo
  • Szállítási díj kalkulátor – A kiegészítő súly, illetve távolság alapján automatikusan számolja a szállítási díjat.

Hírlevél rendszer integráció:

Űrlapok létrehozása, elhelyezése (a weboldalon, vagy felugró ablakban), design a céges arculathoz történő igazítása. Csali anyagok automatikus kiküldése feliratkozás esetén. Mit szólnál, ha a pénztár oldalon megjelenne egy checkbox, amelynek a bejelölése után a vásárló automatikusan bekerülne a vásárolt terméktől függően egy adott listába? Nemrég Active Campaign-hoz és Webgalambhoz fejlesztettünk egy ilyen plugin-t.

Sales Funnel:

Avagy értékesítési tölcsér technikai megvalósítása WooCommerce keretein belül. Lényege, hogy a vásárlót végigléptetjük a jól átgondolt termékpiramison, a hírlevél feliratkozástól a belépő terméken át, a fő terméken keresztül, egészen a csúcstermékig. Célja, hogy egy ember több termékünket is megvásárolja, ezáltal maximalizálhatjuk az értékesítést.

Pénznem váltó:

Külföldi vásárlóid vannak, akik euróban fizetnek? Szeretnéd elkerülni az átváltás költségét? Nyiss egy eurós számlát, a technikai részét pedig bízd rám. Minta: weitzterez.hu

Termékcsomag:

kiegészítő jól jöhet, ha több terméket szeretnél csomagban olcsóbban árulni kedvezményes áron.

Egyet fizet, kettőt kap akció:

Bizonyos termékekhez automatikusan hozzáad a rendszer egy ajándék terméket.

Kupon kedvezmény:

Lehetőség van kuponok (akár tömeges) generálására, a kedvezmény lehet százalékos, konkrét összeg, vagy ingyenes szállítás.