WordPress honlapkészítés

Egyedi WordPress honlapkészítés

WordPress honlapkészítés

A honlapkészítés során WordPress-t használok, melyhez egyedi megjelenést és személyre szabott admin felületet tervezek. Jártas vagyok az online marketinges eszközök használatában, hogy honlapod ne csak szép, hanem üzletileg is sikeres legyen.

Nem kedvelem az előre elkészített sablonokat, hiszen a legtöbb esetben rengeteg olyan funkciót és bővítményt tartalmaznak, amelyre valójában semmi szükség. Ezért olyan fejlesztői keretrendszereket használok, mint a Bootstrap, vagy a Genesis Framework, melyek moduláris felépítésűek, így a nulláról építem fel a weboldalakat.

Az igényeidből szeretek építkezni!

Munkám során csak azok a funkciók kerülnek kialakításra, amelyekre valóba szükséged van, így a végeredmény egy stabil és megbízható weboldal lesz.

Fejlesztői környezet

A fejlesztést saját szerveremen végzem, így folyamatosan figyelemmel tudod kísérni a projekt előrehaladását.

Webdesign kidolgozása

Egy személyes konzultáció során átbeszéljük a weboldallal kapcsolatos elvárásokat, megismerem az igényeidet, mutatsz néhány weboldalt, ami tetszik, ez alapján kijelölünk egy irányvonalat. Nekem ekkor már a fejemben van egy elképzelés a design-ról, ami alapján el tudom kezdeni a sitebuildet. Így nem csak egy képet fogsz látni a leendő weboldaladról, hanem egy élő honlapot, amelyen könnyedén igazíthatunk a későbbiekben, ha esetleg valami új ötleted támadna.

Személyre szabott admin felület, könnyű kezelhetőség

A könnyű kezelhetőség érdekében az admin-ban egyedi bejegyzés típusokat hozok létre, így nem csak a hagyományos Oldal, Bejegyzés, Portfolió közül választhatsz, hanem jelen esetben például egy sportügynökség számára készített oldalnál a 120 játékos adatlapját egyedi bejegyzéstípusként (Custom Post Type) vittem fel, melyekhez az adminban egyedi mezőket készítettem, így ügyfelem számára gyerekjáték a tartalomfeltöltés.

Átadás

Az elkészült weboldal átadása egy személyes tréning keretén belül történik, ahol bemutatom az admin felület használatát, így az egyszerűbb módosításokat akár Magad is el fogod tudni végezni.

Utolsó simítások – SEO, SSL, Security

Minden esetben elvégzem a SEO alapbeállításokat, Google Webmestereszközök és Analytics regisztrációt, beillesztem a követőkódokat, így néhány napon belül figyelemmel tudod kísérni a honlapod látogatottsági adatait. Beállítom az Let’s encrypt SSL tanúsítványt, mely biztosítja, hogy a weboldaladon található űrlapok adatai titkosítottan kerülnek továbbításra.

Utánkövetés

Az átadást követő 1 hónapra ingyenes utánkövetést biztosítok, arra az esetre, ha valami eszedbe jutna.

Karbantartás

Az egy hónap lejárta után opcionálisan karbantartási szerződést köthetünk, melynek keretében folyamatosan figyelemmel kísérem a weboldal működését, rendszeresen készítek biztonsági mentéseket és frissítem a bővítményeket. Ezen kívül folyamatos technikai támogatást biztosítok, válaszolok a kérdéseidre, javítom a frissítésekből eredő hibákat, továbbá megoldom a felmerülő problémákat.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót